19-09-2006 - Nieuwsbrief nr. 9

Geachte VDM-bezoekers,

De beheerder van de VDM-site heeft weer een tiental nieuwe preken geplaatst: zeven uit de zestiger jaren en drie catechismuspreken.

Hij heeft ook de statistieken geraadpleegd en aan de hand daarvan de volgende gegevens op een rij gezet. U als nieuwsbrieflezer zult wellicht geïnteresseerd zijn in wat cijfers etc.

Augustus telde gemiddeld per dag 24 bezoeken, maar op 31 augustus schiet het bezoek omhoog naar 68. Dat gaat in september door, waardoor er in september al meer bezoekers zijn dan in de hele maand augustus: 312 unieke bezoekers, samen goed voor 560 bezoeken. Een piek zit er op zondag 3 en maandag 4 september met 93 en 89 bezoeken. Dat is waarschijnlijk het effect van het artikel in de Waarheidsvriend over ds. L. Kievit.

Vanuit het buitenland worden er ook preken gedownload: vanuit Duitsland en België, maar ook verder weg: vanuit de VS en Australië.

Verder is gebleken dat er in augustus 140 bezoekers de site bij hun favorieten hebben gezet. En deze maand zijn dat er totnutoe al meer dan 130.

We zijn blij met deze belangstelling!

Met vriendelijke groet,

H.J. Lam.

(Deze nieuwsbrief is per e-post verzonden aan alle geregistreerde gebruikers van VerbiDiviniMinister.nl)

Wie is er online?